UC-DAGEN-2019_head-Lyyti-800.jpg


Välkommen till UC-dagarna i Göteborg och Malmö!

UC-dagarna är eventet för dig som arbetar inom kredit- och finansbranschen. Vi bjuder på ett spännande och fullmatat program som både ger dig värdefull kunskap, inspiration och underhållning. Dessutom får du möjlighet att nätverka och träffa branschkollegor.

Var och när?

7 maj på Scandic Rubinen i Göteborg
8 maj på High Court i Malmö

Frukost och registrering klockan 08:00.
Föreläsningar från 08:30 till 12:40.
Vi avslutar med en gemensam lunch.

Årets talare

 

Frida Boisen

Så blir du nummer ett i den digitala världen

Frida Boisen är en världsmästare på sociala medier. Hon har en bakgrund som toppchef inom mediavärlden, bland annat på Expressen och inom Bonnier. Dessutom är hon författare och nybliven programledare för Lyxfällan i TV3. Fridas underhållande föreläsning kommer ge dig många konkreta verktyg och inspiration till din egen digitala succé. Du får tips på hur du utnyttjar sociala medier för att fånga kundens intresse som kan ta din verksamhet till nästa nivå.

Lars-Johan Jarnheimer

Om man hyvlar blir det spån – vikten av att sätta kunden i fokus

Styrelseproffset och företagsledaren Lars-Johan Jarnheimer vet vad som krävs för att en företagsidé ska lyckas. Han har haft en rad höga chefspositioner inom Tele2, H&M, SAAB, ZTV och Eniro. 2015 tog han över efter Ingvar Kamprad som styrelseordförande för INGKA Holding B.V. (IKEA). Han pratar om vikten av att sätta kunden i fokus och våga vara annorlunda. Och han bjuder på sitt framgångsrecept som entreprenör och ledare.

Katarina Blom

Välbefinnande via vetenskap - om att stärka sig själv och andra

Katarina Blom är Sveriges första lyckopsykolog som på ett underhållande och interaktivt sätt rensar bland lyckolöften och kalla fakta. Och hon lär oss hur hjärnan fungerar i jakten på lycka. Hon har skrivit böcker, driver ett nätverk med psykologer och arbetar med att stärka såväl organisationer som individer för att uppnå ökad glädje och produktivitet. Bland hennes uppdragsgivare finns SVT, UR och Karolinska Institutet.

Michael Grahn

Sverige saktar ner och inflationen är fortfarande för låg – blev Riksbankens höjningsplaner bara en tummetott?

Michael Grahn har sedan 2001 arbetat i Danske Bank som räntestrateg, främst mot institutionella kunder. Sedan 2017 är han bankens svenska chefekonom. Han har ett förflutet som ekonom på finansdepartementet och som chefsanalytiker på Volvo och ABN-AMRO. Michael är specialiserad på finansiell ekonomi, och följer Riksbanken för att ge rådgivning om ränteutvecklingen. Han ger oss en uppdatering kring inflationstakten i Sverige och pratar om sin syn på hur Riksbankens höjningsplaner inte fått önskad effekt.

Gabriella Göransson

Så undviker du bedrägerier

Allt fler företag drabbas av bedrägerier. Uppfinningsrikedomen är stor och det kommer hela tiden nya sätt att försöka luras på. Gabriella Göransson, Chef Kreditinformation på UC, ger oss konkreta tips på hur vi som kreditgivare kan undvika bedrägerier. Hon kommer även prata om några viktiga trender och ge oss exempel på hur man kan hantera bedrägliga företag som går i konkurs.

Niklas Malmsten

Ta del av den senaste UC-statistiken om kreditsverige

Niklas Malmsten, Försäljningschef på UC, ger oss de aktuella trenderna och den senaste UC-statistiken om kreditmarknaden i Sverige idag. Hur har det sett ut de senaste åren på företag- och personsidan? Hur ser utvecklingen av risknivåer ut idag inom olika län och åldersgrupper? Hur hanteras konsumtionslånen i Sverige och vad blir effekten av explosionen av blancolån?

UC-dagen i Stockholm

   

 

7 maj

Göteborg, Scandic Rubinen

  • Föreläsningar
  • Frukost, fika & lunch

Pris 1 595 kr (ex. moms)

Boka Göteborg

 

8 maj

Malmö, High Court

  • Föreläsningar
  • Frukost, fika & lunch

Pris 1 595 kr (ex. moms)

Boka Malmö