OBS!

Detta är UC:s testmiljö. Följ denna länk för att nå UC.se publika webbplats.

Samarbeten

För att kunna erbjuda våra kunder de bästa och mest heltäckande lösningarna samarbetar vi med olika partners. Här nedanför berättar vi om ett urval av dem.

BIGNet

Internationellt samarbete

BIGnet (Business Information Group Network) är ett partnerskap mellan marknadsledande kreditupplysningsföretag i 26 länder. Som ensam svensk medlem i BIGnet erbjuder UC dagsfärsk företagsinformation från europeiska länder; Belgien, Frankrike, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Nederländerna, Polen, Spanien, Storbritannien, Schweiz, Tjeckien, Tyskland och Österrike.

Vi arbetar ständigt på att utöka antalet tillgängliga länder.

Nordic Credit Alliance

För att möta våra kunders informationsbehov gällande företag och privatpersoner i våra grannländer grundades Nordic Credit Alliance, NCA, år 2014. Det nordiska partnerskapet mellan UC, finska Asiakastieto, Experian Danmark och Experian Norge erbjuder information om drygt tre miljoner företag och 14 miljoner privatpersoner i de nordiska länderna, läs mer om NCA här.

Kivra

Digitala kreditupplysningskopior

Vårt samarbete med Kivra innebär att vi kan arbeta proaktivt med att erbjuda privatpersoner kreditupplysningskopior i en digital brevlåda kopplad till sitt personnummer. Den digitala brevlådan Kivra är säker, bra för miljön och tillgodoser de integritetsförstärkande ändringarna i kreditupplysningslagen.

Kivra är vår huvudleverantör av digitala kreditupplysningskopior, men vi samarbetar även med andra digitala brevlådeaktörer.

Läs mer på www.kivra.com