OBS!

Detta är UC:s testmiljö. Följ denna länk för att nå UC.se publika webbplats.

Serviceinriktad Kommunikatör till UC Kundservice

Tycker du om kundkontakt och drivs av att lösa problem? Nu söker vi dig som är en stjärna på service och kundbemötande till vårt trevliga team på Kundservice!

Vi erbjuder

Hos oss blir du UCs ansikte utåt och hanterar inkommande och utgående samtal samt besvarar frågor via telefon och e-post.

Förutom att ge våra kunder bästa möjliga service arbetar vi med merförsäljning för att erbjuda UCs tjänsteutbud till de kunder som kontaktar oss. Du kommer arbeta i en föränderlig miljö där tempot ofta är högt samtidigt som vi även prioriterar att ha roligt på jobbet och skratta tillsammans. Vår kundservice är en mycket uppskattad och viktig avdelning och vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom UC koncernen för den som visar ambition och engagemang.

UC sitter i fina lokaler i Liljeholmen/Marievik, med goda kommunikationer, shopping, träning och bra restaurangutbud runt omkring. Vi erbjuder dig bra förmåner så som rikskort och vi arbetar kontinuerligt med företagshälsa vilket innebär att du har möjlighet att ta del av exempelvis friskvårdsbidrag och kontorsmassage. En gång om året arrangeras även en Hälsodag för hela UC-koncernen med aktiviteter och seminarier kopplat till hälsa och välmående.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning i botten gärna med inriktning mot ekonomi. Erfarenhet av tjänsteförsäljning per telefon ser vi som meriterande. Vi söker dig som är duktig på att kommunicera både i tal och i skrift, trivs med att arbeta i team och anser dig vara en prestigelös lagspelare.

Då du kommer att vara ansiktet utåt lägger vi stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper. Ditt driv, målfokus och att du gillar service och försäljning är det som kommer att vara avgörande för hur du lyckas i rollen.

Att du kan identifiera dig med våra värderingar; värdeskapande, ansvarsfulla och passionerade ser vi som en självklarhet!

Om UC

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Sedan 1977 erbjuder vi miljontals kunder beslutsunderlag genom förädlad affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Våra kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. UC-koncernen består av UC Affärsfakta AB och UC Affärsinformation AB Tillsammans samverkar våra bolag för synergier som ger smartare tjänster och större fördelar för kunden. Samtliga med målet att skapa säkrare affärsbeslut och större drömmar. UC koncernen har i dag drygt 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö. Örebro och Östersund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. 

Frågor om tjänsten besvaras av Pernilla Pettersson, enhetschef Kundservice på telefon 0739-14 41 85.

Vill du bli en del av vårt gäng?

Intervjuer sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 10 juni så skicka din ansökan redan idag.

Sök tjänsten här

Varmt välkommen med din ansökan!