OBS!

Detta är UC:s testmiljö. Följ denna länk för att nå UC.se publika webbplats.

Jobba på UC

Vi är värdeskapande, ansvarsfulla och passionerade. Bli en av oss!

Vi är en värderings- och målstyrd koncern som vill attrahera talanger i alla åldrar. Hos oss kan du göra karriär både som chef och specialist. Gillar du dessutom affärer och utveckling kommer du att trivas här. Vi arbetar kontinuerligt med att stärka vårt ledarskap, som är nyckeln för att våra medarbetare ska trivas hos oss och kunna leverera med gott resultat.

Inom UC-koncernen är vi drygt 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö, Örebro och Östersund. Vårt huvudkontor är beläget Marievik i Stockholm, där vi sitter i nyrenoverade lokaler, granne med Årstavikens vatten och Liljeholmens centrum. Även våra övriga försäljningskontor är moderna och centralt belägna.

Vi rekryterar omsorgsfullt och värderar personer som kan och vill bidra med sin kompetens. Vi erbjuder ett varierat utbud av tjänster och strävar mot att ha marknadsmässiga löner och attraktiva förmåner. Vi lägger stort värde i att vara värdeskapande, ansvarsfulla och passionerade.

Vill du vara med på en tillväxt- och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? I så fall är du kanske en av våra nya medarbetare.

Möt våra anställda

Vad tycker Thomas är det bästa med sitt jobb? Marianne har nytta av tidigare erfarenheter, hur då? Vad är Jozefs utmaningar i arbetet?

Möt våra anställda på UC här