OBS!

Detta är UC:s testmiljö. Följ denna länk för att nå UC.se publika webbplats.

UC förstår vår affär

Att UC och Securitas Direct har ett lyckat samarbete sedan över tio år är inte så konstigt om man tittar närmare på bolagens värdegrunder. Båda företagen drivs av att förenkla vardagen, öka säkerheten och skapa en högre lönsamhet för sina kunder. Men främsta skälet till den långa kundrelationen ligger i UC:s flexibilitet och förmåga att ta fram kundanpassade lösningar, tycker Petra Berger, kredithandläggare på Securitas Direct.

Securitas Directs verksamhet handlar om att skydda företagare, deras anställda och egendom genom att sätta kundernas säkerhet i första rummet och erbjudandet täcker företagens säkerhetsbehov genom allt från flexibla pålitliga larmlösningar genom Verisure Företag till avancerade kameralösningar i Observer Direct. De arbetar i en värld där riskerna ständigt förändras och kunderna finns inom många olika branscher. Dessutom varierar kundernas storlek – från mindre enmansbolag till globala mångmiljardbolag.

Den stora bredden kräver en leverantör som har förståelse för komplexiteten och de olika aspekterna av deras affär. Det är här UC kommer in i bilden. Sedan mer än tio år har Securitas Direct ett nära samarbete med UC både inom marknads- och kreditinformation.

Petra Berger, kredithandläggare på Securitas Direct, säger:

– Det finns många anledningar till vårt långa samarbete. Men kortfattat rör det sig om att UC har användbara tjänster och att deras sätt att arbeta passar oss. Vi har alltid haft bra kontaktpersoner hos UC också, som snabbt hjälper oss vid behov.

Securitas Direct använder marknadsinformation från verktyget UC Selekt, som innehåller detaljerade uppgifter om Sveriges en miljon företag. Snabbt och enkelt får Securitas Direct fram kreditvärdiga prospekt åt sin säljorganisation. Eftersom urvalskriterierna skräddarsys efter företagets behov, är resultatet träffsäkert. Det gör att säljarna sparar tid genom att inte behöva ägna sig åt fel typer av kunder.

– UC Selekt ger oss tips om nya bolag att bearbeta för att få fler kunder. Det är ett smidigt verktyg för vår säljsupport, säger Petra Berger.

Det här med skräddarsytt går igen även i samarbetet som rör kreditinformation. Securitas Direct och UC har i tätt samarbete mejslat fram anpassade kreditmallar. Med mallarna som beslutsstöd kan handläggarna fatta trygga beslut. Dessutom blir kreditbedömningen enhetlig. Oavsett vilken handläggare en kund har kontakt med, så görs bedömningen på lika grunder.

– Vi är väldigt nöjda med den servicen vi får. Jag tycker att UC förstår vår affär, de är hjälpsamma, flexibla och trevliga, avrundar Petra Berger.

Vill du veta mer om UC Selekt?

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Om Securitas Direct

Securitas Direct har i 30 år erbjudit kameralösningar och trygghetstjänster till företagsmarknaden. Genom att möta samhällets utveckling med allt smartare företagslarm så håller de positionen som Sveriges mest efterfrågade larmleverantör och har över 70.000 företagskunder fördelade över hela Sverige. Huvudkontoret och den egna larmcentralen är placerade i Linköping. Genom en rikstäckande partnerorganisation finns Securitas Direct representerade över hela Sverige för försäljning, installation, service och rådgivning.

Läs mer på securitasdirect.se

Kontakta våra experter

Annica Eriksson

Annica Eriksson

Produktägare Kredituppföljning

08-670 90 00 annica.eriksson@uc.se