OBS!

Detta är UC:s testmiljö. Följ denna länk för att nå UC.se publika webbplats.

UC Business School

Kreditkurser

UC Business School erbjuder utbildningar inom företags- och personkrediter, penningtvätt och hur man undviker drabbas av bedrägerier. Vi erbjuder även diplomutbildningar via Credma och kurser inom scoringmetodik tillsammans med ScorePlus. 

Våra utbildningar är populära och våra kursdeltagare ger oss höga betyg. 

Gratis guide - Kreditskolan - kreditgivning

All kreditgivning bygger på förtroende. Därför är all kreditgivning omgärdad av regelverk och lagar som ska stärka förtroendet mellan parterna. UCs roll är att ge företag och kreditinstitut bra beslutsunderlag för att öka säkerheten i kreditbesluten och därmed bidra till att öka förtroendet mellan långivare och låntagare.

Fyll i din epostadress här nedanför så skickar vi guiden!
Så här behandlar vi information om dig

Något har gått snett, vänligen kontakta Kundservice

Kontakta mig!

Kreditkurs i samarbete med ScorePlus

Unikt tillfälle att gå kursen i Sverige

UC anordnar i samarbete med ScorePlus en kurs som vanligtvis bara går i Bristol. Kursen heter Building Better Scorecards och ges av Gerard Scallan som är en pionjär inom modellbyggande sedan 30 år. Läs mer genom att klicka på länken ovan!

Kreditkurser i samarbete med CREDMA

UC Business School har ett samarbete med CREDMA där vi erbjuder vissa av deras diplomutbildningar som individuella kurser. Dessa kurser bokas via UC Business School men själva utbildningen genomförs av CREDMA. 

Läs mer om våra kreditkurser via CREDMA

Vår kund berättar

Företagsanpassad utbildning ger Wasa Kredit konkurrensfördelar

På finansbolaget Wasa Kredit ser man de 240 medarbetarnas kompetens som sin viktigaste tillgång. För att alla ska kunna fatta kloka och snabba beslut får medarbetarna gå en heldagsutbildning i kreditbedömning som UC har skräddarsytt efter Wasa Kredits behov. De anställda får samma plattform att stå på, vilket till leder till bättre kundservice och säkrare, lönsammare kreditbeslut.

Skräddarsydda kurser

Anpassat efter just era behov

Med en skräddarsydd kurs anpassar vi innehållet efter ditt företags behov och använder exempel från er verksamhet. UC Business School använder sig av UCs kreditupplysningar för att diskutera risker hos olika företag och/eller privatpersoner och värderingen av dessa risker. Diskussioner kring olika case gör att inlärningen blir relevant och rolig för dina medarbetare och kollegor. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta våra experter

Richard Damberg

Richard Damberg

Utbildare och kreditexpert

Richard har arbetat som företagsrådgivare i SEB i 11 år och har hjälpt allt från den lilla nystartade firman till stora koncerner. Richard brinner för utbildningar och har hållit kurser till och från i tjugofem år.
08-670 90 55 richard.damberg@uc.se
Kundservice

Kundservice

08-670 90 00 info@uc.se