Vilka företag köper din kommun tjänster av?

2017-01-24

Äntligen blir det mycket lättare för dig som företagare att hålla koll på just detta. Jag är stolt över att allabolag.se idag lanserar en helt ny, unik tjänst som kommer underlätta för dig som arbetar med upphandlingar eller mot den offentliga marknaden.

Vi har inlett ett samarbete med Doublecheck, vilket gör att vi nu kan erbjuda en helt ny gratistjänst som vi kallar offentliga värden. Den nya tjänsten tillgängliggör information om värdet på en kommun, landsting eller en stads offentliga upphandlingar som inköp och egen försäljning. Och allt detta hittar du enkelt på allabolag.se. Du kan dessutom gå in på vilket företag som helst för att se om, och för hur mycket, ett visst företag säljer tjänster och produkter till offentlig sektor. Denna tjänst kommer göra att du snabbt kan ta reda på vilka företag din kommun köper tjänster av. Gå in och testa på en gång vet jag!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Victoria Preger

Marknadschef

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Marknadschef. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.