Kan du gissa vilket som är månadens mest sökta bolag på allabolag.se?

2016-05-09

Den kända modebloggarens företag dominerar sökningarna på allabolag.se i april och kammar även hem plats åtta på listan.

IvyRevel AB toppar listan på de mest sökta bolagen på allabolag.se under april månad. Föga förvånande, då nyheten om att modebloggaren Kenza Zouitens välkända klädmärke re-lanseras och H&M köper in sig på 20 procent. Såhär tolkar Caroline Spets, min kollega och tillika vd på allabolag.se, månadens siffror:

- Kombinationen av Kenza Zouiten och H&M är enastående. Både Kenzas egna bolag och H&M finns representerade på topplistan och dessa två aktörer tillsammans gjorde underverk för antalet sökningar på just IvyRevel under april månad, säger Caroline Spets, vd på allabolag.se.

I analysen av placeringarna kan vi också se att Spoitfygrundarnas utspel och uppmaning mot vår regering kan ha resulterat i deras topplacering på listan. Precis som Bert Karlssons bolag Jokarjo AB, som flitigt florerar i media.

Ännu en gång bevisas alltså den starka kopplingen som finns mellan medial uppmärksamhet och antal sökningar på bolaget på allabolag.se!

Här kan du läsa hela artikeln!


Uppdaterad 2019-02-11

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Victoria Preger

Marknadschef

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Marknadschef. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.