OBS!

Detta är UC:s testmiljö. Följ denna länk för att nå UC.se publika webbplats.

Du har ingen behörighet

Du har ingen behörighet till att använda UC:s tjänst för kredituppföljning - UC Spektra.

UC Spektra är marknadens mest avancerade verktyg för hantering av svensk och nordisk affärs- och kreditinformation - men förvånansvärt enkelt att använda.

Det webbaserade verktyget UC Spektra ger dig tillgång till all offentlig information som finns på dina bevakade affärskontakter, samt deras aktuella Riskklass och Riskprognos. Du får ett meddelade via e-post så snart ny information tillkommer, som exempelvis betalningsanmärkningar eller styrelseförändringar. I verktyget kan du sortera din kundstock på bland annat Riskklass och egen referens och kan därmed prioritera din arbetstid och åtgärder på bästa sätt. På så sätt kan du agera i tid på allvarliga händelser och slipper obehagliga överraskningar.

Har du kunder i övriga Norden?
Med UC Spektra kan du utöver svenska företag även bevaka norska, danska och finska företags ekonomiska utveckling. Presentation och funktionalitet på den nordiska informationen är densamma som på den svenska. Låt oss hjälpa även dig att bli bäst i världen på Norden! Hör av dig till din säljare, eller ring 08-670 9010 så berättar vi mer.