OBS!

Detta är UC:s testmiljö. Följ denna länk för att nå UC.se publika webbplats.

UC Håll koll

Minska risken att ditt företag drabbas av en bolagskapning

Beställ Håll Koll

149 kr

/mån

ex. moms

Hitta ditt företag

Håll Koll
149 kr ex. moms

Med UC Håll koll minskar du risken för att råka ut för att någon annan ändrar dina företagsuppgifter och kan använda ditt företag i bedrägliga syften. 

Du blir notifierad om några ändringar görs på ditt företag och får full insyn i vilken information som finns registrerad på företaget.

Dessutom ingår ett assistansskydd via Affinion där du som företagare får hjälp om du skulle drabbas, du kan kontakta oss för personlig service och rådgivning. 

Du får en trygg partner som kan vägleda dig eller helt ta hand om den ofta tidskrävande och ibland även kostsamma processen med att hantera följderna av en bolagskapning. 

Läs mer om villkoren i assistansskyddet här

 

Varför UC Håll koll? 

  • Minskar risken
    Med UC Håll koll minskar du risken att drabbas av en identitets- och bolagskapning och har full insyn i vad som är registrerat på ditt företag

  • Vi håller koll åt dig
    Våra databaser uppdateras dagligen och om någon uppgift ändras på ditt företag skickar vi direkt ett e-postmeddelande till dig där vi berättar om vad som har hänt. Detta gör att du hinner agera i tid. 

  • Hjälp på vägen
    Om ditt företag blir utsatt för bolagskapning hjälper vi dig att vidta åtgärder och begränsa konsekvenserna och förebygga ekonomisk förlust. Du kan fokusera på ditt företag och låta oss ta hand om resten. 

Är du nyfiken på hur Håll Koll fungerar?

Kontakta oss

Kundservice Affärsfakta

Kundservice Affärsfakta

08-670 90 00 ucaffarsfakta@uc.se